CIRKULUM 2024 5. - 9. 6. 2024 - oficial

středa 5. 6. 2024 (9:00) – neděle 9. 6. 2024 (20:00)  tuto akci již nestihnete 
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít magii nového cirkusu a pouličního divadla. Přijďte a staňte se součástí této nezapomenutelné události, která nás provede světem, kde se setkává umění a radost ze života. 5. - 9. června 2024 – datum, které si zaslouží místo ve vašem diáři!
Cirkus Kultura Umění CIRKULUM 2024

Připravte se na pět dní plných vzrušujících představení, úchvatných artistických vystoupení a nezapomenutelných momentů, které nám nabídne Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla. Datum, které si určitě zapište do kalendáře, je od 5. do 9. června 2024.

Tento festival slibuje VĚHLASNÉ SVĚTOVÉ COMPANY, ale i jedinečné pouliční divadelní představení, která rozžasnou tváře a rozproudí srdce všech návštěvníků. V průběhu těchto dní se na jednom místě sejdou umělci z celého světa, aby nám předvedli své mistrovské dovednosti a přenesli nás do světa, kde je možné všechno.

Připravte se na výjimečné atmosféry plné radosti, smíchu a fascinace. Tento festival není jen o divadle a cirkusu, ale také o spojení kultur, setkání lidí a sdílení jedinečných zážitků.

Pořadatel akce

CIRKULUM 2024 5. - 9. 6. 2024 - oficial

Slezskoostravský hrad
okres Ostrava, Moravskoslezský kraj

Hrad | Zřícenina
Hrad ze 13. století, v 16. stol. přestavěn na renesanční zámek, zůstalo však původní opevnění, doplněné o dělovou baštu. Po vyhoření pustl a během bombardování byl rozsáhle poničen. Dnes je zrekonstruována věž a předzámčí.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia

Inzerce

Agentura zabývající se uměním v historii.
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Náhodné video