Kurz Ketlování - výroba šperků z měděného drátu

workshop | společenské akce | přednášky
čtvrtek 30. 5. 2024 (od 17:00)  tuto akci již nestihnete 
Průvodcem kurzu Ketlování z měděného drátu vám bude drátenice Zdenka Ohnheiserová@Zdenka. ohn, která se ve své tvorbě snaží zachovat a aplikovat původní lidové vzory. Dlouhá léta je držitelkou značky Moravské Kravařsko regionální produkt. Přidejte se, nebojte se vzít do ruky měděný drát a kleště, a pokuste se vytvořit si vlastní šperky, které vás zahřejí na těle i na duši. Pro inspiraci tvorby vezme Zdenka i pár svých výrobků, nejen na ukázku, ale i k možnému prodeji. Velká výhoda - pokud máte, vezměte si s sebou vlastní vercajk - hladké kleště, kulaté kleště a štípačky.

KDE: Tvůrčí dílna Pod Rukama, Bílovec, Městský kopec 68, 2. patroKDY: 30.5.2024, 17-19 hod. KOLIK: 470,- (předem 120,-, na místě 350,-) REZERVACE: info@podrukama.cz, tel. 737815023

Nové akce v Tvůrčí dílně Pod Rukama v Bílovci... Přijďte za námi nasát úžasnou atmosféru kreativity a 100% relaxace. Budeme se setkávat v úzkém kruhu maximálně 10-12 lidí, přátelské posezení, rodinné prostředí, klid a pohoda. Prostě jako DOMA. Dílna je tvůrčí po všech směrech, tedy nejen pro tvořivé ruce, ale hlavně k podpoře tvůrčích myšlenek všeho druhu. V nabídce jsou tedy nejen workshopy, ale můžete se těšit i na zajímavé přednášky, které vás posílí zevnitř. Stačí sledovat@ludmiladrozdkova na IG nebo FB.

Pořadatel akce

Ludmila Drozdková - Pod Rukama - https://www.facebook.com/ludmiladrozdkova
Kurz Ketlování - výroba šperků z měděného drátu

Bílovec
okres Nový Jičín, Moravskoslezský kraj

Místa v okolí:
[0.3 km] Bílovec (zámek)
[6.1 km] Studénka
[7.0 km] Kujavy
[8.2 km] Jistebník
[8.2 km] Nová Horka (zámek)
[8.8 km] Albrechtičky
[8.8 km] Stachovice
[9.3 km] Fulnek
[9.5 km] Klimkovice
[11.5 km] Mošnov
[12.5 km] Stará Ves nad Ondřejnicí
[13.1 km] Sedlnice
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Wikipedia
Facebook

Městský kopec 68/6

Inzerce

Náhodné video