27/7
Letní jarmark na zámku Kozel 2024

jarmarky | pro děti
sobota 27. 7. 2024 (10:00) – neděle 28. 7. 2024 (18:00)  (za 22 dní)
Oslavte krásné letní dny jedinečnou kombinací tradic, řemesel a skvělého jídla na Letním jarmarku na zámku Kozel!

Již tradičně si vás i v létě dovolujeme srdečně pozvat na Letní jarmark na zámku Kozel, který slibuje příjemný zážitek pro všechny věkové kategorie. Na této akci, která se koná v sobotu 27. července a v neděli 28. července 2024 v zámeckém parku státního zámku Kozel, bude k vidění úchvatná nabídka ručně vyráběných výrobků, lahodné jídlo, prodejci vynikajících potravin a spousta aktivit pro celou rodinu.

Chybět nebudou talentovaní řemeslníci, kteří na jarmarku představí své pečlivě vyrobené výrobky. Od složitě navržených ručně tkaných textilií až po jedinečnou keramiku a šperky. Vychutnejte si chutě čerstvě připravených pokrmů, domácích sýrů, uzenin či limonád. Děti si mohou užít kouzelnou jízdu na dobovém kolotoči, zúčastnit se různých her a zapojit se do vzrušujících aktivit v průběhu celého dne.

Pořadatel akce

Kozel (zámek)
okres Plzeň - jih, Plzeňský kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Zámek postavený J. V. Černín z Chumenic koncem 18. st. Sloužil převážně jako letní lovecké sídlo. V přízemí je vybaven bazénem. Vzácná je výbava interiérů a soch. Výzdoba pochází z dílny Ignáce Platzera.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia

Inzerce

Náhodné video