Medokvas

zdarma | pro děti | hudební koncerty
sobota 24. 8. 2024 (10:00 – 17:00)  tuto akci již nestihnete 
Zajímá vás svět včel a jejich význam pro naši přírodu? Chcete ochutnat rozmanité druhy medu, medoviny a dalších nápojů? Přijďte i s dětmi, pro které jsou připravené tvůrčí dílničky, kde si mohou vyrobit vlastní svíčku.
Během dne čeká návštěvníky zajímavý kulturní program.

Na programu je kapela Kelt Grass Band. Kapela se zaměřuje na lidovou hudbu s důrazem na keltské prvky, ať už se jedná o skotské, irské či americké melodie, které přivezli do Ameriky první osadníci. Vjejich hudbě se mísí tradiční country, bluegrass s moravskou zpěvností nebo nápěvy ze Smaragdového ostrova či Skotské vysočiny.

Na skanzen také přijedou obávaní bojovníci antického Říma. Gladiátoři během dne předvedou své bojové techniky. Odvážní jedinci včetně dětí se budou moct s gladiátory dokonce utkat. Umělecká skupina Gladiatores Viva Gladius nabídne zároveň starověkou kuchyni a své umění předvedou i antické tanečnice.

Akce se koná za každého počasí. Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Možnost přespání u areálu ve stanech (poplatek 50,-/ osoba). Během celého dne i po koncertě bohaté občerstvení. Prohlídky keltského skanzenu s průvodcem.

Bližší info na info@zemekeltu.cz a na webu Země Keltů

Pořadatel akce

Nasavrky (Skanzen Země keltů)
okres Chrudim, Pardubický kraj

Skanzen
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Wikipedia

Inzerce

Plesy, slavnosti, jarmarky, svatby, oslavy...
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Náhodné video