Parková výstava v Dačicích

výstavy | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
neděle 21. 7. 2024 (10:00 – 17:00)  tuto akci již nestihnete 
V neděli 21. července 2024 se uskuteční jež 2. ročník výstavy výtvarného umění pod širým dačickým nebem, kterou organizuje dačická výtvarnice Vladimíra Vávrů ve spolupráci s Městským muzeem a galerií Dačice.

Jak již název napovídá, akce se uskuteční v dačickém zámeckém parku a zúčastnit se mohou jak výtvarníci, tak i široká veřejnost. Hlavním cílem této události je propojit svět umělců a běžných návštěvníků.

Vzkaz od organizátorky výstavy Vladimíry Vávrů:

Milí přátelé výtvarníci a příznivci výtvarného umění, po minulé úspěšné výstavě Vás opět zvu na příjemně strávený den v krásném prostředí dačického parku. Přivezte svá díla - obrazy, sochy, vezměte stojany, pokud nemáte, je možné si je zapůjčit od muzea. Nemusíte se nijak registrovat, prostě přijďte, klidně i později a můžete odjet i dříve, to už záleží na vás, ale obohatí nás tu každá návštěva. V případě dotazů mi můžete zavolat na tel. 725 922 998 nebo napsat na email vavru.keramika@seznam.cz.

Pořadatel akce

Dačice (zámek), tel. +420 384 420 246

Dačice (zámek)
okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Zámek vybudovaný stavitelem Albrechtem Krajířem z Krajku koncem 16. stol. Po dvojím požáru přestavěn v barokním a poté v klasicistním stylu.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video