Prohlídka Zahrad

stálé expozice | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
Prohlídka bez průvodce tvoří okruh napříč zahradami na svahu pod Pražským hradem. V zimním období jsou zahrady na Malé Straně pro veřejnost uzavřeny, stejně jako za špatného počasí. Ledebourská a Malá Pálffyho zahrada jsou nově zrekonstruované a jsou pro návštěvníky přístupné stejně jako Velká Pálffy zahrada a Malá Fürstenberská zahrada.

Doba prohlídky je neomezená. K prohlídce budete potřebovat nejméně 45 minut, průměrně se u nás návštěvník zdrží 90 minut. Zahrady jsou otevřeny denně od 28. března do 3. listopadu. Otevírací doba v březnu, dubnu, říjnu a listopadu je od 10:00 hodin do 18:00 hodin, otevírací doba od května do září je od 10:00 hodin do 19:00 hodin. V zimním období jsou zahrady pro veřejnost uzavřeny, stejně jako za špatného počasí.

Po rekonstrukci jsou zpřístupněny veřejnosti Ledebourská zahrada a Malá Pálffy zahrada. Projít se můžete také ve Velké Pálffy zahradě a Malé Fürstenberské zahradě. Průchod na Pražský hrad je nadále ze strany správy Pražského hradu uzavřen.

Prosíme návštěvníky, aby dodržovali všechna platná omezení a bezpečnostní pokyny související s ochranou zdraví a pohybovali se jenom v částech zahrad určených pro pohyb návštěvníků.

Pořadatel akce

Zahrady pod Pražským hradem, tel. +420 257 214 817, zahrady@npu.cz

Zahrady pod Pražským hradem
okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha

Zahrada ve správě Národního památkového ústavu
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video