Velkolepé představení POKLAD NA STŘÍBRNÉM JEZEŘE 2.7.-31.8. Vinnetou a Old Shatterhand jsou zpět!!!

divadla
úterý 2. 7. 2024 (18:00 – 20:00)  tuto akci již nestihnete 
Velkolepé představení Poklad na Stříbrném jezeře - první vystoupení sezony 2024. Do konce letních prázdnin jich bude celkem 38.

Nechte se okouzlit, stejně jako generace před Vámi, nejslavnějším příběhem o legendárním náčelníkovi Apačů Vinnetouvi a jeho bílém bratrovi Old Shatterhandovi!!!!!

V dechberoucím prostředí unikátního přírodního amfiteátru westernového městečka vyrazte spolu s nimi za pokladem ukrytým na tajuplném Stříbrném jezeře. Ani tentokrát se gentlemani Divokého západu, kteří jsou vždy na straně práva, spravedlnosti a utlačovaných, nezaleknou bandy zlotřilých padouchů, kterým budou čelit se svými přáteli. Představení je plné krásných koní, nad hlavami krouží divákům orel, na scéně jsou kopie budov ze slavného filmového Pokladu na Stříbrném jezeře a do toho všeho naše úžasné vodopády. Těšit se můžete na špičkové herecké, jezdecké i kaskadérské výkony! Dojemné scény i akční potyčky vznikly v režii Igora Krištofa. Představení navazuje na inscenaci Vinnetou I., kterou uvádělo městečko v letech 2020-2022.

POZOR!!! - VSTUPENKA NA POKLAD JE SOUČASNĚ CELODENNÍ VSTUPENKOU DO WESTERNOVÉHO MĚSTEČKA. Zahrnuje tedy pobyt ve městečku již od 10:00. Čeká vás den plný her, atrakcí, scének, koní, ptačích dravců a v neposlední řadě skvělého jídla!!!!

Pořadatel akce

Westernové městečko Boskovice - https://www.facebook.com/westernovemesteckoboskovice

Boskovice
okres Blansko, Jihomoravský kraj

Místa v okolí:
[0.4 km] Boskovice (zámek)
[0.8 km] Boskovice (hrad)
[4.1 km] Skalice nad Svitavou
[8.4 km] Bořitov
[8.5 km] Letovice (zámek)
[8.9 km] Letovice
[9.0 km] Rájec nad Svitavou (zámek)
[9.5 km] Lysice
[9.6 km] Lysice (zámek)
[9.9 km] Rájec-Jestřebí
[10.0 km] Sloup
[10.2 km] Kunštát
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Wikipedia
Facebook

Komenského 50, Komenského 298/50

Inzerce

Náhodné video